"До всіх варіантів ми готуємось": Зеленський заявив про плани РФ розширити війну

За словами Зеленського, на Ставці верховного головнокомандувача було заслухано доповіді щодо подальших намірів окупанта, але до всіх варіантів Україна готується.
"До всіх варіантів ми готуємось": Зеленський заявив про плани РФ розширити війну
Президент України Володимир Зеленський / t.me/V_Zelenskiy_official

Росія має намір розширити війну в Україні, проте Сили оборони готуються до всіх варіантів розвитку подій. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення 16 травня.

Читайте також:

"Зараз завдяки нашим Силам, нашим заходам вдалося додати впевненості напрямку Вовчанська. Але російські обстріли не припиняються, загрози є... Наші контрударні дії тривають, тривають і в інших районах у прикордонні Харківщини. І наших результатів у відбитті штурмів, у знищенні окупанта має стати більше", - повідомив він.

За словами глави держави, РФ має намір розширити війну.

"Росія намагається розширити війну, супроводжує це незмінно пустими словами про мир. Ми повинні примусити Росію до реального, справедливого миру всіма засобами. Наш захист від штурмів та ударів при цьому вирішальний", - наголосив Зеленський.

Читайте також:

Він також розповів, що на Ставці верховного головнокомандувача були доповіді щодо подальших намірів окупанта.

"До всіх варіантів ми готуємось", - додав президент.

Раніше ми писали, що Росія знищила майже всю українську теплову електрогенерацію. Президент Володимир Зеленський не виключає, що агресор почне бити по інфраструктурі атомних станцій.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK